Logo

Welkom

Wij zijn een onafhankelijke plaatselijke politieke partij met 6 raadszetels.            

Wij zijn de enige échte lokale partij in Zeewolde omdat we opkomen voor de wensen van de inwoners. Wij willen in Zeewolde op een prettige manier wonen, werken en recreëren. Onze uitgangspunten daarbij zijn “rust, ruimte en groen”. Daarom hebben de kiezers ons in 1998, 2002, 2006, 2010 en 2014 telkens weer in groten getale hun vertrouwen gegeven.

Met 6 ervaren raadsleden en 2 wethouders in het college van burgemeester en wethouders bieden wij continuïteit en stabiliteit aan het dagelijks bestuur van Zeewolde.

Op onze website kunt u kennis maken met onze fractieleden en wethouders; houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen; kunt u zich aanmelden als lid en ziet u wanneer alle openbare vergaderingen plaatsvinden.

Rust, ruimte en groen. Een dorp om trots op te zijn.

Dát is ....

 

Eerstvolgende vergaderingen / evenementen:

 
BegindatumNaam
24-10-2017Presidium

Laatste nieuws:

15-10-2017

Gemeenteraadsfracties sturen brandbrief over Lelystad Airport naar Vaste Commissie Infrastructuur en Milieu

De brief stelt dat er de afgelopen tijd veel en terechte aandacht is geweest over de geplande aan- en uitvliegroutes van Lelystad Airport over de provincies Gelderland en Overijssel. Het effect van de vliegroutes over de provincie Flevoland is echter nog schrijnender.

Lees meer...

14-10-2017

Rectificatie aanhef in voorbeeldbrief zienswijze Strand Horst

In de voorbeeldbrief Zienswijze Strand Horst van onze website is helaas een fout geslopen.

Lees meer...

05-10-2017

Ontwikkelingen Strand Horst doorn in het oog van Leefbaar Zeewolde

Het voornaamste bezwaar is het voornemen om op Strand Horst twee grote hotels en een grote evenementenhal te gaan bouwen..

In dit artikel kunt u een voorbeeld brief voor uw zienswijze downloaden 

Lees meer...

21-09-2017

Vliegroutes Lelystad Airport (2)

Op dit moment overlegt de Tweede Kamer nog over de vliegroutes buiten onze provincie. De voorgestelde routes en alles met betrekking tot luchtzijdige ontsluiting voor het vliegveld geldt voor de komende 5 jaar..

Lees meer...

21-09-2017

Geluidsmeting voor Vliegtuig geluid Lelystad Airport (1)

Met een geluidmeetsysteem kan iedereen via internet volgen wat het geproduceerde geluid is ten opzichte van het meetpunt. In de MER (Milieu Effect Rapportage) werd uitvoerig bepaald hoe het geluid van vliegtuigen zal zijn, maar dat is met rekenmodellen.

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...