Logo

Welkom

Wij zijn een onafhankelijke plaatselijke politieke partij met 6 raadszetels.                 

Wij zijn de enige échte lokale partij in Zeewolde omdat we opkomen voor de wensen van de inwoners. Wij willen in Zeewolde op een prettige manier wonen, werken en recreëren. Onze uitgangspunten daarbij zijn “rust, ruimte en groen”. Daarom hebben de kiezers ons in 1998, 2002, 2006, 2010 en 2014 telkens weer in groten getale hun vertrouwen gegeven.

Met 6 ervaren raadsleden en 2 wethouders in het college van burgemeester en wethouders bieden wij continuïteit en stabiliteit aan het dagelijks bestuur van Zeewolde.

Op onze website kunt u kennis maken met onze fractieleden en wethouders; houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen; kunt u zich aanmelden als lid en ziet u wanneer alle openbare vergaderingen plaatsvinden.

Rust, ruimte en groen. Een dorp om trots op te zijn.

Dát is ....

 

Eerstvolgende vergaderingen / evenementen:

 
BegindatumNaam
22-02-2018Gemeenteraad

Laatste nieuws:

15-02-2018

Theun Schaaf, kandidaat nummer 6 op lijst 1

'Samen met mijn vrouw woon ik al meer dan 25 jaar met heel veel plezier in Zeewolde-zuid en genieten we van de rust en natuur om ons heen'

Lees meer...

08-02-2018

Leefbaar Zeewolde pleit opnieuw voor een reële toekomst van sportcomplex Het Baken.

Met de behandeling in de commissie Onderwijs en Welzijn van het Raadsvoorstel ’de motie Sportcomplex het Baken’ op 07 februari jl., heeft het college een concrete invulling aan de motie gegeven. Leefbaar Zeewolde heeft wederom gepleit voor een betaalbaar en reëel toekomstscenario voor sportcomplex het Baken.

Lees meer...

07-02-2018

Leefbaar Zeewolde maakt zich zorgen over uitbreiden aantal vliegbewegingen

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat houdt nu rekening met een maximum van 60.000 dat veel meer is dan de afgesproken 45.000 vliegbewegingen. In praktijk betekent dit dat er op termijn niet 62 vluchtbewegingen per dag zijn, maar 82.

Lees meer...

07-02-2018

Leefbaar Zeewolde is voor zorgvuldige verruiming van openingstijden winkels

De lokale politieke partij doet hiermee recht aan de uitslag van de enquête waarin een ruime meerderheid (66%) van de inwoners voorstander is van het verruimen van de zondag openstelling. 

Lees meer...

05-02-2018

Jeroen van der Wals, Kandidaat nummer 7 op lijst 1

'Al sinds mijn derde levensjaar woon ik in Zeewolde en ben dus hier opgegroeid. Ik durf dus wel te zeggen dat ik mij een echte Zeewoldenaar voel..

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...