Logo

U bent hier: Home►Wie is wie►Rob Tulleken

Rob Tulleken - raadslidWie ben ik?


Mijn naam is Rob Tulleken, geboren in 1958 en al 33 jaar gehuwd met Lilian. Vader van twee volwassen kinderen. Sinds 1988 wonen wij met veel plezier in Zeewolde. Destijds hebben we heel bewust voor Zeewolde gekozen vanwege het dorpse karakter, de rust, ruimte, water, groen en de bossen en herkennen dit nog steeds in het Zeewolde van vandaag.
Ik ben werkzaam in de IT-sector als business consultant en projectmanager. In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets, ben ik met muziek bezig en natuurlijk met mijn gezin.

Mijn visie op Zeewolde

De rust, ruimte en de groene omgeving van het dorp Zeewolde zijn voor mij de drie belangrijkste kernwaarden. Deze waarden zijn alleen te behouden als we beperkt doorgroeien. De nog te realiseren groei moet ‘organisch’ zijn, met andere woorden in eerste instantie gericht op de eigen bevolking. Zo kan ook onze jeugd wonen in een mooie woonplaats.

Verbondenheid

Ik voel mij verbonden met het karakter van Zeewolde en de Zeewoldenaar. Een jong dorp met een gemêleerde bevolkingssamenstelling. Een dorp met een prachtige omgeving, bos, water, strand en de Veluwe als achterland. Een krachtige leefgemeenschap met een grote verscheidenheid aan verenigingen, maatschappelijke organisaties en talloze vrijwilligers. Een dorp met een sterke economische basis, met mooie bedrijven van klein tot groot die zorgen voor vitaliteit en werkgelegenheid.

Wat doe ik binnen de politiek?

Rond 1997 ben ik voor het eerst betrokken geraakt bij de politiek. Het toenmalige college bleek een enorme groei van Zeewolde te willen. Daar kwam verzet tegen omdat veel inwoners van Zeewolde het hier niet mee eens waren. Sinds 2001 ben ik actief binnen Leefbaar Zeewolde en sinds 2010 lid van de gemeenteraad. Daarvoor heb ik twee jaar politieke ervaring opgedaan als (burger)lid van de raadscommissie Bestuur & Middelen.

Onze partij staat voor een mooi dorp waar het fijn wonen is. En ook heel belangrijk: Leefbaar Zeewolde blijft staan voor wat ze de kiezers beloofd hebben.

Belangrijke punten

Een aantal van de punten die ik zelf belangrijk vind en waarvoor ik me persoonlijk ga inzetten, heb ik voor u op een rijtje gezet:

  • Het behouden van ons dorpsgevoel, zonder dat dit ten koste gaat van goede voorzieningen.
  • Behoud van de bossen en natuur rond Zeewolde.
  • Zeewolde sterk, ook in de toekomst. Een zelfstandig Zeewolde met een gezonde en sterke financiële basis.
  • Een goed beleid gericht op de nieuwe generaties Zeewoldenaren, sterk voor onze jeugd!

 


Ogenblik a.u.b. ...