Logo

U bent hier: Home►Kandidaten 2018►Kandidatenlijst verkiezingen 2018

Kandidatenlijst verkiezingen 2018

Graag stellen onze kandidaten zich aan u voor.  Voor meer informatie klikt u op de naam van de kandidaat

1. Winnie Prins 

 Mijn naam is Winnie Prins. In 1999 ben ik met mijn twee dochters en de hond in Zeewolde komen wonen. Ik heb bewust voor Zeewolde gekozen vanwege de bossen, het strand, de ruimte en de rust.


  2. Ben Sonneveld

Mijn naam is Ben Sonneveld, gehuwd met Marian en de trotse vader van drie dochters. In 1992 kwamen wij, na een langdurig verblijf in het buitenland, terecht in Zeewolde waar wij met veel plezier wonen en genieten van de rust en natuur om ons heen.  


3. Evert Ekker

Mijn naam is Evert Ekker, geboren op 2 mei 1960 en sinds november 2002 woon ik met mijn vrouw Karin en kinderen in dit heerlijke dorp. De keuze om in Zeewolde te gaan wonen is nog steeds een bewuste keuze.  


4. Els van Es

Mijn naam is Els van Es. Na tien jaar buitenland vestigde ik mij in 1991 met mijn gezin in Zeewolde. De weidse Flevolandse polder stal na jaren berglandschap mijn hart. 


5. Helmut Hermans

Mijn naam is Helmut Hermans, geboren 29 februari 1960 te Breda en daar ook opgegroeid. Vanaf 1990 woon ik met veel genoegen samen met mijn partner Ria in Zeewolde. 


6. Theun Schaaf

Mijn naam is Theun Schaaf. Samen met mijn vrouw Wendela wonen wij sinds 1991 in Zeewolde waar wij met veel plezier wonen aan het Eekhoornbos en genieten van de rust en natuur om ons heen. 


7. Jeroen van der Wals

Mijn naam is Jeroen van der Wals en ik woon sinds mijn derde levensjaar in Zeewolde. Daarmee durf ik wel te zeggen dat ik een echte Zeewoldenaar ben, daar ik even oud ben als Zeewolde en hier opgegroeid ben.


8. Hans Visser

Mijn naam is Hans Visser. Sinds 1992 woon ik met veel plezier met mijn vrouw Marian en onze hond Bella in Zeewolde-Zuid. De ruimte, bossen en de mogelijkheid om snel en relatief voordelig te bouwen waren voor mij toentertijd van groot belang om hier te gaan wonen vanuit het Gooi.


9. Reinier van Baalen

Ik ben Reinier van Baalen. Vanaf 1991 is Zeewolde de plek van mijn leven. Vanuit het grotere Amersfoort zochten we een mooie plaats tussen bossen, water en open landschap. We hebben Zeewolde zien groeien en prijzen ons nog steeds gelukkig hier te mogen wonen.


10. Karin Ekker-Vording

Mijn naam is Karin Ekker-Vording en sinds 2002 woon ik met Evert en onze beide kinderen in Zeewolde. Ons vertrek uit het drukke Hoofddorp naar het veel rustiger Zeewolde was een heel bewuste keuze, waar we geen dag spijt van hebben gehad. 


11. Betty van den Braber

Mijn naam is Betty van den Braber. Sinds 1990 woon ik samen met mijn gezin in Zeewolde. Het was toen een bewuste keuze van ons om voor Zeewolde te kiezen. Het was een dorp in ontwikkeling met veel jonge gezinnen.


12. Steven Scheffer

Ik ben Steven Scheffer, en woon al ruim 20 jaar met veel plezier in Zeewolde. Een groot dorp dat aanvoelt alsof je met vakantie bent in eigen land. Mijn hele leven heb ik veel gesport, van voetbal, tennis tot wielrennen en hardlopen. Zeewolde heeft ook hierin veel te bieden.


13. Joke Gort

Mijn naam is Joke Gort en lid van Leefbaar Zeewolde omdat ik in mijn leven als burger en als werknemer het belangrijk vind, dat de omgeving in Zeewolde er een is, die heel fijn is om in te leven. Waar er ruimte is voor mensen die willen ondernemen, maar ook waar er zorg is voor elkaar.


  14. Herly Wowor

Mijn naam is Herly Wowor, ik ben werkzaam geweest als hogeschooldocent methodiek en als senior consultant Human Resource Management. Inmiddels met pensioen maar nog actief als personal coach en adviseur.


  15. Rein Zijlstra (lijstduwer)

Mijn naam is Rein Zijlstra. Ik ben 67 jaar, getrouwd met Els, vader van drie kinderen en grootvader van twee kleinkinderen. Wij wonen sinds 1991 in Zeewolde. Ik ben geboren in Workum; een prachtig stadje in Friesland en opgegroeid in Amsterdam.

 

 

 


 


Ogenblik a.u.b. ...