Logo

U bent hier: Home►Wie is wie►Reinier van Baalen

Reinier van Baalen, bestuurslid en steunfractie

Wie ben ik
Ik ben Reinier van Baalen. Vanaf 1991 is Zeewolde de plek van mijn leven. Vanuit het grotere Amersfoort zochten we een mooie plaats tussen bossen, water en open landschap. We hebben Zeewolde zien groeien en prijzen ons nog steeds gelukkig hier te mogen wonen.

Vanaf 1991 tot 2001 heb ik bewust voor het fulltime vaderschap gekozen en heb me ingezet als computerouder op de basisschool van mijn 3 dochters. Ook heb ik vele jaren als hopman bij Scouting Jan Wandelaar, samen met enthousiaste jongvolwassenen, landscouts begeleid. Sinds 2001 ben ik parttime werkzaam als systeembeheerder bij RSG Slingerbos| Levant (locatie Levant) en Daltonbasisschool “De Delta”.

In mijn vrije tijd doe ik o.a. aan geocaching. Een leuke “buitensport” welke ook op Zeewolder grondgebied is te beoefenen.

Mijn visie op Zeewolde

Zeewolde begint steeds meer een doorsnee leeftijdsopbouw te krijgen. Gelukkig is er voorlopig nog genoeg ruimte om te bouwen voor jongeren én ouderen, ook voor mensen van buitenaf die bewust voor Zeewolde kiezen. Dit moet weloverwogen gebeuren, rekening houdend met de kernwaarden rust, ruimte en natuur, welke ons dorp zo fijn maken om te wonen.

Belangrijke punten

  • Als lid van de stuurgroep “Burgerpanel” vind ik de inbreng van inwoners belangrijk. Het digitaal Burgerpanel biedt inwoners de kans om hun mening te geven over punten waarvoor beleid gemaakt moet worden.
  • Met 3 opgroeiende dochters en ouder wordende (schoon)ouders zie ik graag dat ook zij in de toekomst oud kunnen worden in Zeewolde.
  • Hoewel Zeewolde nog steeds een relatief veilig dorp is om in te wonen, werken en recreëren, zijn er helaas ook signalen die een adequate aanpak vragen om ervoor te zorgen dat dit ook in de toekomst zo blijft.

Ogenblik a.u.b. ...