PieterJan Hilbers

Wie ben ik

PieterJan Hilbers is mijn naam en sinds 1992 zijn we enthousiast Zeewoldenaar. Met Monique hebben we in dat jaar de drukke Randstad achter ons gelaten en gekozen voor Zeewolde. Onze zonen zijn hier geboren en opgegroeid. De prachtige ligging bij water en bos  aan de ene kant en de korte rij-afstand naar veel steden en voorzieningen aan de andere kant maken Zeewolde ideaal voor ons.
Ik wil me graag inzetten voor dit mooie dorp met op de eerste plaats er vooral een dorp van te houden. Uiteraard breiden we uit en zullen we ook een rol spelen in het verminderen van de woningnood, maar de uitbreidingen passen bij het karakter van het dorp en gaan zeker niet ten koste van de mooie bossen!

Mijn visie op Zeewolde

Ik hecht waarde aan een evenwichtig Zeewolde. Met ruimte en mogelijkheden voor zowel jongeren als senioren. Op beide gebieden hebben we nog wel wat te ontwikkelen! Ik vind ook dat we de verbinding en dialoog mogen versterken. Recente ontwikkelingen hebben aangetoond dat de politiek ver lijkt te staan van wat er leeft, terwijl er juist behoefte is aan een luisterend oor, heldere afspraken en een open dialoog. Ik wil me graag inzetten om deze verbinding te versterken.