Winnie Prins bij LOZ en het ouderen debat in de Sfinx

Op dinsdag 6 maart was Winnie Prins te gast bij de Lokale Omroep Zeewolde. Vanaf acht uur ’s avonds werd zij geïnterviewd door Jeroen Kaspers van Wolderwijd Juristen. In een ontspannen sfeer kwamen diverse onderwerpen aanbod waar Leefbaar Zeewolde de afgelopen vier jaar aan heeft mee gewerkt en werd ook de komende vier jaar even belicht.

U kunt deze radio uitzending HIER terug beluisteren.

De volgende dag om twee uur ’s middags was Winnie Prins te gast in het Ouderendebat in de Sfinx. Samen met met de andere lijsttrekkers of de nummer twee van de politieke partijen werd onder kundige leiding van Mannes Schoppink,  Zeewolde belicht naar de samenleving van senioren in Zeewolde. Leefbaar Zeewolde is begaan met de senioren in ons dorp. In de vier minuten durende voordracht ging Winnie Prins in op wat er in de afgelopen vier jaar was bereikt en gaf zij ook een vooruitblik naar de toekomst. Lees HIER het beleidsonderwerp Senioren uit  ons Verkiezingsprogramma.

Bij de LOZ , interview met Jeroen Kaspers