Jeugdraad debat in de Open Haven; mooie ideeën!

Gisterenavond vond in de Open Haven het Jeugdraad debat met de lijsttrekkers van de politieke partijen in Zeewolde plaats. De jeugdraad leden hadden zich goed voorbereid  onder deskundige leiding van Rob van den Broek op verschillende thema vlakken: wonen, recreatie, toerisme en duurzaamheid. Met maquettes, posters en een film, gemaakt door KinderPersBureau Zeewolde .

In een open sfeer kwamen mooie ideeën naar voren zoals verlichte prullenbakken, meer kleur in de wijken, spannende speeltuinen, elektrische bussen met zonnepanelen en elektrische auto’s. De laatste ronde was een spitsvondig voorstel; noem van je politieke tegenstander een sterk punt. De voorzitter van de Jeugdraad, burgemeester Gerrit Jan Gorter gaf hier graag nog de gelegenheid voor. Na afloop werd ter afsluiting een mooie groepsfoto gemaakt.