Els van Es

Els van Es

Wie ben ik

Mijn naam is Els van Es, raadslid voor Leefbaar Zeewolde.

Na tien jaar buitenland vestig ik mij in 1991 met mijn gezin in dit prachtig gelegen dorp in opkomst. Ik hervat mijn werkzame leven in Nederland op het Onderzoek Centrum voor asielzoekers, toen nog gevestigd in Zeewolde. In 2003 maak ik de overstap naar Stichting Woonpalet waar ik tot 2017 met veel plezier heb gewerkt. Naast het raadswerk ben ik bestuurslid van een landelijk huurdersplatform die de belangen behartigt van huurdersverenigingen en bewonerscommissies.
Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan wandelen, lezen, concertbezoek (als het weer kan) en natuurlijk aan mijn gezin!

Mijn visie op Zeewolde

Zeewolde, een gemeente die zich kenmerkt door zijn dorpse karakter, organische en kleinschalige groei en opbouw. Juist dit bevordert de gemoedelijke sfeer onder de inwoners. Dat proef je, dat voel je en dat wordt door de Zeewolder gemeenschap enorm gewaardeerd.

Het Tulpeiland is mijn favoriete plek!
Wandelend over de weg naar het einde van de ‘Tulp’ zie ik de aantrekkelijke skyline van Zeewolde en het net aangelegde Lanterstrand. De vogels hebben vrij spel op de Tulp en laten dit luidruchtig horen. Wat een mooi aanzicht van ons dorp!