Hans Visser

Wie ben ik

Mijn naam is Hans Visser en sinds 1992 woon ik met veel plezier met mijn vrouw Marian en onze hond Floor in Zeewolde-Zuid. De ruimte, bossen en de mogelijkheid om snel en relatief voordelig te bouwen waren voor mij toentertijd van groot belang om hier te gaan wonen vanuit het Gooi.
Ik ben opgegroeid in Den Haag, met 1951 als “bouwjaar” waar ik ruim 24 jaar gewoond en gestudeerd heb. Vlakbij het Zuiderpark was ik gewend aan een groene omgeving en natuurlijk het strand.

Dit vind ik hier weer terug, alleen in een overtreffende trap.

Als Hagenees zou je van mij een sterk politiek bewustzijn mogen verwachten, maar ik heb een hekel aan achterkamertjes gedoe. Ik ga voor en met een open vizier op mijn doel af en kwam zodoende bij Leefbaar Zeewolde terecht.

Vrijwilliger

Het bewaken van wat wij aan natuur om ons heen hebben vind ik erg belangrijk en daarvoor wil ik graag mijn kennis en kunde inzetten. 
Een gezond dorp begint bij een gezonde bevolking. De laatste jaren heb ik bedrijfsmatig veel te doen gehad met zorgorganisaties en woningcorporaties. Hier komen een aantal zaken bij elkaar die erg van elkaar afhankelijk zijn en elkaar ook zeker kunnen stimuleren. 
Ik ben mede vanuit de zorggedachte vrijwilliger bij Humanitas geworden. Het –belangeloos- helpen van anderen vind ik erg belangrijk en het is meestal een kleine moeite je eigen kennis te gebruiken voor anderen die tijdelijk de controle zijn kwijtgeraakt.