Karin Ekker-Vording

Wie ben ik

Mijn naam is Karin Ekker-Vording, moeder van 2 kinderen, getrouwd met Evert en sinds 2002 Zeewoldenaar. Ik houd van Scandinavische thrillers en maak graag met een vriendin lange wandelingen in de omgeving van Zeewolde. Tot 2002 heb ik in grote steden gewoond en ik koester daarom het  ‘dorpse karakter’ van Zeewolde. Natuur op loopafstand, strand in de ‘voortuin’ en verder de gemoedelijkheid van de inwoners. Daarom ben ik lid van Leefbaar Zeewolde. Deze partij staat voor behoud van een natuurlijk en leefbaar Zeewolde.

Wat maakt Zeewolde leuk

De inwoners en ligging maken Zeewolde een leuk dorp. De gemoedelijkheid, het gemak om met inwoners in gesprek te komen, de activiteiten die het hele jaar georganiseerd worden voor jong en oud, de natuur en het strand op loopafstand. Het is zo leuk om een rondje Wolderwijd te lopen, onderweg in Harderwijk koffie te drinken en bij Horst het pontje weer terug te nemen naar Zeewolde. Wat is dit genieten en wat geeft het een rijk gevoel om ons mooie dorp aan het Wolderwijd te zien liggen.

Met welke onderwerpen voel ik mij betrokken

De toekomst- en omgevingsvisie vind ik erg belangrijk. Eerst inventariseren wat er aan behoeften en wensen leven bij inwoners om vervolgens de uitkomsten hiervan mee te nemen in onze eigen visie hierop. Zo willen we omgaan met landelijke opgaven op het gebied van woningbouw, met mogelijke samenwerkingsverbanden met Harderwijk en Ermelo of met de invulling van onze (toekomstige) bedrijventerreinen.