Samantha de Vries

Wie ben ik

Mijn naam is Samantha de Vries en in mijn vrije tijd ben ik graag bezig met alle podiumkunsten die er zijn. Ik ben gek op dans, muziek, theater en filosofie. Van je leven een kunstwerk maken is één van mijn favorieten uitspraken van de filosoof Michel Foucault. Dat is waar ik elke dag voor op sta. Authenticiteit en creativiteit zijn naar mijn idee de twee begrippen die iedere mens leven rijker kan maken.

Wat vind je het leukst aan Zeewolde

De horeca en het bos. Twee totaal verschillende domeinen maar zeer belangrijke factoren voor geluk. Horeca is het sociale domein, mensen leren kennen, samen zijn met vrienden of gewoon lekker borrelen. Iets waar we allemaal naar verlangen. Het bos daarentegen kan ik heerlijk tot mij zelf komen. Rust,schoonheid en diepte ervaar ik daar. Natuur vind ik ontzettend belangrijk omdat het de kern van ons bestaan is. Dat moeten we koesteren en bewonderen.

Verbondenheid

De jongere en jongvolwassenen. Vanuit mijn werk ben ik veel bezig met deze doelgroep. Ik vind het mooi om te zien hoe sommige als onzekere tieners binnenkomen en als krachtige jong volwassenen weer de deur uitgaan. Ze zijn vooral bezig met henzelf en de wereld ontdekken en dan is het fijn als daar sport/kunst/cultuur/ organisaties voor zijn die ze daar de ruimte voor geven.