Dankwoord Winnie Prins en Michiel Schouten

Onderstaand een kort woord van dank aan al onze kiezers van de duo-lijsttrekkers Winnie Prins en Michiel Schouten.

Lieve kiezers,

Hartelijk dank voor het vertrouwen in Leefbaar Zeewolde en voor de stemmen die jullie op ons hebben uitgebracht!
Wij zullen jullie de komende vier jaar niet teleurstellen en weer hard aan het werk gaan om Zeewolde naar jullie wens vorm te geven.

Met vriendelijke groet,
Winnie

Geachte inwoners,

Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u opnieuw aan Leefbaar Zeewolde hebt gegeven door middel van het uitbrengen van uw stem op onze partij. Persoonlijk ben ik ook erg verrast met het grote aantal voorkeurstemmen dat op mij is uitgebracht waardoor ik direct in de gemeenteraad gekozen ben. Ook hiervoor mijn hartelijk dank. Ik zal, met het in mij gestelde vertrouwen, respectvol omgaan. Als Leefbaar Zeewolde opnieuw in het college zal plaatsnemen ben ik bovendien beschikbaar als wethouder. Uw vertrouwen in mij en Leefbaar Zeewolde zijn een grote motivatie om op volle kracht door te gaan. Onze doelstellingen en de uitkomsten van de Leefbaarheidsmonitoren geven zoveel houvast, dat wij op de ingeslagen weg willen doorgaan. Daar heeft u immers voor gekozen.

Met vriendelijke groet,
Michiel Schouten.