Help mee de Leefbaar Zeewolde-rotonde een gezicht te geven

Dit is uw kans een creatieve invulling te geven aan een van de rotondes in ons dorp. Leefbaar Zeewolde wil de inwoners graag laten bepalen hoe de rotonde Spiekweg / Horsterweg er uit komt te zien. Ga vandaag nog aan de slag, want de enige échte lokale partij heeft u nodig!

In het (PDF) document staan ook een aantal voorwaarden die de gemeente heeft gesteld waaraan de inrichting moet voldoen.

FolderRotonde feb 2009

Inleveren op zaterdag 14 februari in het centrum van Zeewolde

Kom uw ontwerp / tekening inleveren op zaterdag 14 februari a.s. op het Kerkplein in het centrum.

De fractieleden van Leefbaar Zeewolde ontmoeten u graag tussen 10.00 en 16.00 uur. Kom een kopje koffie drinken. Denk mee, praat mee, doe mee want Zeewolde is úw dorp! Voor de kinderen hebben we een leuke verrassing zolang de voorraad strekt.