Leefbaar Zeewolde plakt als eerste!

De verkiezingsborden staan weer bij de verschillende ingangen van het dorp waar politieke partijen hun verkiezingsposters op kunnen plakken. Op 3 maart is het namelijk weer zover: gemeenteraadsverkiezingen. Leefbaar Zeewolde is als grootste partij lijst 1 en de partij heeft ook als eerste hun nieuwe posters op deze borden geplakt. “We gaan de campagne in met de slogan: Zeewolde natuurlijk Leefbaar” vertelt fractievoorzitter Rein Zijlstra. Samen met Rob Tulleken en Helmut Hermans, die beiden hoog op de kandidatenlijst staan, waren zij het plakteam dat donderdagavond laat nog aan het werk ging. “Eerst moest er nog even vergaderd worden in het gemeentehuis, maar direct daarna zijn we met lijm en kwasten in de weer geweest om als eerste de posters te plakken. Het was net als 4 jaar geleden erg koud, maar ja, je moet er wat voor over hebben” aldus Zijlstra.

Nummer 1

Op de foto, die gemaakt is door Erik Wallenburg, is Helmut Hermans te zien waar hij met een brede lach naar nummer 1 wijst. “Dat zijn we nu, en dat willen we graag blijven”, aldus Hermans.