Ga stemmen!

Ga stemmen!

Dat is mijn dringende oproep. Ga stemmen op woensdag 3 maart. Het kan vanaf 07.30 uur tot 21.00 uur in elk stembureau. Nieuw is dat je een identiteitsbewijs moet meenemen. Vergeet dat dus niet!

Ga stemmen, want elke stem telt en nu kan iedereen van zijn/haar democratische recht gebruik maken. Er is ook wat te stemmen want er zijn grote verschillen. Alle andere partijen willen Zeewolde namelijk later groeien tot 35.000 inwoners. Uit de Leefbaarheidsmonitor blijkt overduidelijk dat Zeewoldenaren dat helemaal niet willen. Nu kunt u dus door te gaan stemmen duidelijk maken wat u wilt. Leefbaar Zeewolde wil in een heel rustig tempo groeien waarbij het dorpse karakter behouden blijft. De Polderwijk is wat ons betreft de laatste nieuwbouwwijk in de huidige kern. Als je daar verstandig mee omgaat kunnen we daar nog zeker de komende 10 tot 15 jaar vooruit.

Zeker nu niet!

Op 9 juni zijn er landelijke verkiezingen. Nu zijn het lokale verkiezingen met lokale thema’s. Daar past een lokale partij bij want wij hoeven geen landelijke thema’s te verdedigen zoals het CDA, ChristenUnie, D66, PvdA/Groen Links en de VVD moeten doen. Bovendien, de stuitende vertoning rondom het Kabinet is een grote schande. Partijpolitiek is voor het landsbelang gegaan. Wat een onverantwoordelijk gedrag van vooral de PvdA. Internationale hoon is het gevolg. Dat gaat u dan toch niet belonen met uw stem op een van deze landelijke partijen? Zeker nu niet!

Wilt u lokaal transport voor lokale verkiezingen?
Laat u dan niet door landelijke partijen in hun karretje lokken!
Bel 
0654321078 om op 3 maart door een echte lokale politicus naar het stembureau gebracht te worden.