De Typisch Leefbaar editie april 2013 is uit!

De nieuwe Typisch Leefbaar is inmiddels bezorgd bij de inwoners van Zeewolde. Met in deze editie o.a. de volgende onderwerpen:

Denk mee, doe mee, praat mee

In maart volgend jaar zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Dat betekent dat Leefbaar Zeewolde binnenkort aan de slag gaat met het schrijven van het nieuwe verkiezingsprogramma voor de periode 2014-2017. Dat willen we niet alleen doen. Daar hebben we uw hulp bij nodig!

Structuurvisie geeft duidelijke grenzen aan

Dit jaar zal de nieuwe structuurvisie door de gemeenteraad worden vastgesteld. De geeft de komende 10 jaar richting aan de ruimtelijke ontwikkeling van ons dorp.

Begroting nog steeds op orde

Ondanks de economische crisis waarin Nederland zich op dit moment in bevindt lukt het Leefbaar Zeewolde wethouder Rein Zijlstra nog steeds een sluitende begroting te presenteren zonder de lasten voor de inwoners extra te verhogen. Dit in tegenstelling tot veel andere gemeentes en de centrale overheid.

Typisch_Leefbaar_2013