Winnie Prins kiest natuurlijk Leefbaar Zeewolde

Vanaf vandaag hangen overal in Zeewolde verkiezingsposters van Leefbaar Zeewolde in bushokjes en op de plattegrond borden langs de invalswegen van het dorp.

Lijsttrekker Winnie Prins kiest natuurlijk voor Leefbaar Zeewolde en nodigt iedereen uit dat ook te doen. ‘Het campagneteam was erg ontevreden over de gemeentelijke aanplakborden waarvoor  dit keer is gekozen,’ aldus Winnie. ‘Er zijn maar vijf van die borden geplaatst en partijen mochten niet meer zelf hun poster plakken. Traditioneel waren wij altijd de eerste, maar de gemeente heeft dat nu aan een bedrijf uitbesteed. Allemaal even groot en netjes naast elkaar. Politieke partijen willen zich ook op dit vlak onderscheiden en op deze borden lijkt het net een eenheidsworst. Bovendien vinden wij de posters op die borden veel te klein en daardoor slecht zichtbaar. Ze zijn bedoeld om de inwoners attent te maken op de naderende verkiezingen. Leefbaar Zeewolde hoopt met deze actie de opkomst bij de verkiezingen volgende week woensdag te bevorderen. Wij merken dat veel inwoners nog niet weten of ze gaan stemmen terwijl dat zo ontzettend belangrijk is. Ik roep echt iedereen op te gaan stemmen’.