Leefbaar Zeewolde was weer bij de Pinken

Leefbaar Zeewolde was net als voorgaande jaren weer met haar stand op de Zeewolde bij de Pinken zaterdag op 2 september jl.
Een mooie zaterdag waarbij we veel van onze inwoners weer hebben ontmoet en gezelligheid, leuke en goede gesprekken met elkaar hebben gedeeld. Ballonnenclown Dylan toonde zijn kunsten en maakte veel kinderen blij . Ook was er de kijkdoos waarbij kinderen knutselwerken konden maken en in die in de Kijkdoos konden plaatsen.
Inwoners konden een mini enquête invullen. Dit leverde 59 ingevulde kaartjes op met 160 goede opmerkingen. Opmerkingen waren er o.a. over het winkelcentrum, veiligheid, omgeving, wonen, openbaar vervoer, Lelystad Airport.
Maar er waren ook mooie complimenten voor ons dorp. Onder andere de rust en natuur, samenhorigheid en dorpse uitstraling worden door onze inwoners gewaardeerd.