Winnie Prins opnieuw lijsttrekker voor Leefbaar Zeewolde

In de Algemene Ledenvergadering van Leefbaar Zeewolde is Winnie Prins opnieuw unaniem gekozen als lijsttrekker voor de partij.

Winnie zit namens de partij in het college van B&W en wil daar met steun van de kiezers graag mee door gaan.
Onze andere wethouder Rein Zijlstra is lijstduwer en staat op de laatste plaats. Na 12 jaar in de raad te hebben gezeten waarvan 6 jaar als fractievoorzitter en sinds 2010 als wethouder in het college, is het tijd om het wat rustiger aan te gaan doen en te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Rob Tulleken staat niet meer op de kandidatenlijst. Na 8 jaar raadslidmaatschap heeft Rob besloten zich te richten op zijn gezin en dagelijks werk in de IT-sector.
Nieuwkomers op een verkiesbare plaats zijn Els van Es en Jeroen van der Wals. Beiden lopen al een tijdje achter de schermen mee en het is mooi dat Leefbaar Zeewolde er weer in is geslaagd om een goed team met een aantal nieuwe gezichten te presenteren.