Leefbaar Zeewolde blij met coalitieakkoord 2018-2022 “EEN SCHONE TOEKOMST”.

EEN SCHONE TOEKOMST .

Leefbaar Zeewolde is blij met het nieuwe coalitieakkoord wat samen met VVD, CU en CDA is gesloten.
Winnie Prins, kandidaat wethouder namens Leefbaar Zeewolde, is duidelijk in haar nopjes met het akkoord.
“Een akkoord waarin de visie van Leefbaar Zeewolde duidelijk aanwezig is”, aldus Winnie Prins. Haar portefeuille bestaat onder meer uit “bestuurlijke vernieuwing” en “lokale democratie”, “toekomstvisie Zeewolde” en “Jeugdzorg.”

Tijdens de jl. vrijdag gehouden persconferentie lieten de informateurs, later formateurs, Bart Schouten en Ben Sonneveld weten, tevreden terug te kijken op de constructieve wijze waarop het akkoord tot stand is gekomen. “Het resultaat van het informatie- en formatieproces is een evenwichtig akkoord met een goede agenda en portefeuilletaakverdeling voor de komende 4 jaar”,  zo liet Schouten weten.

Lees HIER het coalitieakkoord Zeewolde 2018 – 2022 EEN SCHONE TOEKOMST