Voor de tweede keer organiseren we in Zeewolde het Plogging-event. Vorig jaar was het een groot succes en werd er ongeveer 300 kg zwerfafval verzameld.
De organisatie van het plogging evenement is erg blij dat het dit jaar kan rekenen op de steun van twee maatschappelijke partners; Altius Fysiotherapie en vakantiepark RCN Flevoland. Beide partners zullen elk een inname- en uitgifte punt voor hun rekening nemen.
Dit jaar kunt u terecht op drie inname- en uitgifte punten voor het plogging event:
 

  • in het centrum, bij de oversteekplaats van Albert Heijn, tussen Book-Inn en Juwelier Christoffels,
  • bij Altius Fysiotherapie, op de Marsweg 24A,
  • bij RCN camping, nabij Brasserie ’t Wolderwijd.  

Plogging locaties

Kies zelf uw route. Ga bijvoorbeeld ploggen in uw eigen wijk. Heeft u vooraf ergens in wijk of straat zwerfafval gezien, laat het weten via [email protected] of op onze Facebook pagina.
Op de kaart van Zeewolde in de stand in het centrum worden de meldingen aangegeven en weten de ploggers waar ze moeten zijn!

Selfie

Maak een leuke selfie van uzelf of uw mede plogger en stuur ‘m in. De leukste of origineelste selfie maakt kans op de titel ‘Zeewolde Plogger’ en wordt het middelpunt van de fotocollage.  Stuur uw foto met vermelding van naam en telefoonnummer naar:  [email protected]

Inleveren van zwerfafval

Na het ploggen kunt u de vuilniszak bij één van de drie stands inleveren en is er een lekkere versnapering als beloning.
Bij de stand aan het Dalkruid kunt u op een grote kaart aangeven welke route u heeft gelopen.