Succesvolle actie rotonde 14 februari

Uit de Zeewolde Actueel van 17 februari 2009:

Zeewolde – Om het initiatief van Leefbaar Zeewolde de rotonde Spiekweg/Horsterweg door bewoners te laten inrichten te ondersteunen, sneed burgemeester Gerrit Jan Gorter zaterdagmiddag om 12.00 uur op het Kerkplein een megarotondetaart aan. De gehele morgen en verdere middag konden inwoners van Zeewolde hun ontwerpen komen brengen. Omdat het Valentijnsdag was kregen voorbijgangers tevens een rode ballon in de vorm van een hart aangeboden. De tekst was heel toepasselijk: ,,Hart voor Zeewolde.” Zelfs wethouder Hendrik de Vries (PvdA/GroenLinks), eindverantwoordelijke voor de inrichting van de rotondes, deelde rond het middaguur de ballonnen uit. De taart werd niet alleen aangesneden, maar ook lekker opgegeten. Voor dat laatste waren genoeg liefhebbers te vinden.

Uiteraard grepen fractie en steunfractie van Leefbaar Zeewolde de rest van de dag de gelegenheid aan hun contact met de potentiële kiezer te versterken.