Zaterdag 7 september 2013, Leefbaar Zeewolde bij de Pinken

Fractie- en collegeleden van Leefbaar Zeewolde waren aanwezig tijdens de Pinkenmarkt.

Zaterdag 7 september jl. was het in Zeewolde weer Pinkendag. De 25e editie! Het karakter waar wij in Zeewolde voor staan; Rust, Ruimte en Groen wordt natuurlijk mede vorm gegeven door de agrarische sector.

Leefbaar Zeewolde was aanwezig op het Kerkplein en had voor deze dag een grote koe meegenomen. Geen melkkoe zoals hier en daar geopperd werd door de langs lopende bewoners en toeristen, maar een limonade koe voor kinderen. Al gauw bleek dit voor vele kinderen een leuke activiteit te zijn en konden we rond vier uur ’s middag constateren dat er ongeveer 120 liter limonade was ‘gemolken’!

De aanwezige raadsleden en wethouder Winnie Prins en Rein Zijlstra luisterden en spraken met de ouders, bewoners en toeristen over actuele zaken van ons dorp en onze gemeente.

Verkiezingen
Met de komende gemeenteraadverkiezingen in maart volgend jaar  is Leefbaar Zeewolde al volop bezig haar programma vorm te geven. De mening, kritiek en suggesties van de inwoners van onze gemeente zijn een welkome voedingsbron voor dit programma.