Leefbaar Zeewolde stelt prijs op uw inbreng

Leefbaar Zeewolde komt als lokale partij bij uitstek op voor de belangen van de inwoners van ons dorp. Al enige tijd is onze programmacommissie al weer druk bezig met het voorbereiden van een nieuw partijprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. Natuurlijk zijn onze uitgangspunten weer een fijn dorp om in te wonen met Rust, Ruimte en Groen.

Begin april hebben wij via de huis-aan-huis brochure Typisch Leefbaar alle inwoners gevraagd ons te ontmoeten in het centrum en mee te denken over onderwerpen die voor de toekomst van ons dorp belangrijk zijn. Tijdens de vele gesprekken die onze fractieleden en wethouders op 6 april hebben gevoerd, zijn door inwoners heel interessante zaken naar voren gebracht. Ook op de Groenmarkt van 11 mei en tijdens Pinkendag afgelopen zaterdag hebben veel inwoners weer bruikbare suggesties gegeven.

Waar mogelijk zal deze inbreng in ons partijprogramma worden verwerkt. Heeft u nog meer ideeën dan nodigen wij u graag uit om deze met ons te delen. Denkt u met ons mee?
Uw zeer gewaardeerde inbreng kunt u voor 1 oktober mailen naar: [email protected] of per post naar: Postbus 200, 3890 AE Zeewolde.

Wij hopen dat u gebruik zult maken van deze mogelijkheid omdat wij als echte lokale partij graag uitgaan van wat er onder de inwoners leeft. Alvast hartelijk dank namens Leefbaar Zeewolde.

Ben Sonneveld, 06-16782007