Leefbaarheidsrotonde

Na 5 jaar stopt Leefbaar Zeewolde met de sponsoring van de rotonde Spiekweg/Horsterweg. In 2009 stelde de gemeente de rotondes in het dorp ter beschikking aan bedrijven of instellingen die deze konden ‘adopteren’ voor een bepaalde periode. Men kon de rotonde naar eigen smaak inrichten en het onderhoud was ook voor rekening van de ‘sponsor’. Kleine naambordjes laten zien wie welke rotonde sponsort.

Leefbaar Zeewolde heeft als enige politieke partij gehoor gegeven aan deze oproep en via een grote publieksactie konden inwoners ideeën aanleveren voor de beplanting en inrichting van de Leefbaarheidsrotonde. In de afgelopen jaren heeft Leefbaar Zeewolde ontzettend veel leuke reacties van inwoners gekregen over het feit dat wij ook op die manier meehielpen aan de leefbaarheid van ons dorp en  het tonen van maatschappelijke betrokkenheid. Daar willen we iedereen nog eens hartelijk voor bedanken. Na 5 jaar is het weer tijd om dat op een andere manier te gaan invullen.

Na een laatste grote onderhoudsbeurt door een Zeewolder hovenier, heeft Leefbaar Zeewolde de rotonde weer overgedragen aan de gemeente.