Tweede “Raad in uw Straat” vond plaats in de Polderwijk

Maandagavond, 23 oktober vond in de basisschool “de Panta Rhei” de tweede Raad in uw Straat plaats. Inwoners van de Polderwijk waren per brief uitgenodigd om met de gemeenteraad in gesprek te gaan over hun wijk.

De opzet van deze avond verschilde enigszins van de eerste Raad in uw Straat in de wijk Horsterveld. In 5 groepen werd met bewoners en raadsleden gesproken over Verbondenheid, Leefbaarheid  en Veiligheid. Deze gesprekken leverden goede zorgpunten en informatie op die direct invloed hebben op het wonen en leven in de Polderwijk.

Deze punten werden in het tweede gedeelte van de avond met alle aanwezigen gedeeld. De gemeenteraad heeft de punten meegenomen en zullen door de raadswerkgroep verder bekeken en uitgewerkt worden.
Lees hier De Raad in uw Straat naar aanleiding van een motie van Leefbaar Zeewolde

Ziet u in uw wijk of omgeving iets wat kapot of beschadigd is, of waarvan u meent dat er een onveilige situatie aanwezig is, gebruik dan de BuitenBeter APP.    www.buitenbeter.nl