Leefbaar Zeewolde feliciteert de Sfinx met de prachtige uitbreiding

Het meest recente nieuwbouwproject van Woonpalet is de uitbreiding van appartementencomplex de Sfinx in Zeewolde. Woonpalet realiseerde de uitbreiding in samenwerking met Coloriet die de zorg levert in de Sfinx.

Uitbreiding de Sfinx 

Woonpalet heeft appartementencomplex de Sfinx uitgebreid met een derde en een vierde vleugel. In de uitbreiding realiseerde Woonpalet 28 huurappartementen bestemd voor 55-plussers en 16 zorgappartementen bestemd voor mensen met dementie. De zorg in die appartementen wordt geleverd door Coloriet. Dankzij de uitbreiding kunnen Zeewoldenaren die intensieve zorg nodig hebben, in Zeewolde blijven wonen. De Sfinx bestaat nu in totaal uit 13 koopappartementen, 57 huurappartementen en 24 zorgappartementen.

<tekst overgenomen van Woonpalet, zie verder http://www.woonpalet.net/sfinx/>