Resultaten 6e Leefbaarheidsmonitor gepubliceerd in Leefbaarheidskrant

Ben Sonneveld, fractievoorzitter: “Ik ben bijzonder blij om de uitkomsten van onze laatste Leefbaarheidsmonitor aan u te presenteren. Het is al de zesde keer dat Hogeschool Windesheim te Zwolle in opdracht van Leefbaar Zeewolde de Leefbaarheidsmonitor heeft uitgevoerd. De laatste keer was in 2013. Wij onderzoeken hiermee uw mening over onderwerpen die belangrijk zijn voor de leefbaarheid in ons dorp. Zo vragen wij u wat u vindt van veiligheid, onderwijs, sport, recreatie, gezondheidszorg, winkelvoorzieningen, de gemeente, de leef- en woonomgeving, verkeer en andere actuele en duurzame onderwerpen. Als échte lokale partij brengen wij u natuurlijk graag op de hoogte van de resultaten.
Wij wensen u daarbij veel leesplezier”.

Klik hier voor de Leefbaarheidsmonitor_2018-3_losse_pag_dig_publicatie_website