Zeewolde 2040 toekomst visie bij VV Zeewolde

De wereld verandert snel dus is het goed om na te denken over de toekomst van Zeewolde. Hoe zou ons dorp en het buitengebied er in 2040 uit kunnen zien. Of hoe kunnen we voor elkaar blijven zorgen? Wat heeft Zeewolde nodig om ook in de toekomst de plaats van je leven te kunnen blijven? Er zijn vast kanten van Zeewolde waar u trots op bent en misschien ook wel dingen die u mist.

Afgelopen weekend werd voor de tweede keer, maar nu bij de voetbalvereniging Zeewolde, de enquête over de toekomstvisie 2040 gehouden. Het is onderdeel van een breed pakket van informatie vergaring om bewoners te betrekken bij de toekomst van Zeewolde. De 50 enquête formulieren werden in korte tijd door de aanwezigen van alle leeftijdscategorieën ingevuld. Helaas was er geen mogelijkheid om nog extra formulieren te kopiëren, er had een dubbel aantal ingevuld kunnen worden! Super dat de Voetbal vereniging hieraan heeft meegewerkt! Op de foto Judith en Krista van de gemeente Zeewolde samen met Leefbaar Zeewolde raadslid Evert Ekker.

Lees Kompas voor TK2040 en de  Kalender Toekomstvisie 2040 voor de verdere agenda.