1 jaar raadslid Els van Es

Mensen in mijn omgeving vragen mij hoe ik het raadslidmaatschap in het afgelopen jaar heb ervaren. Ik kan nu al verklappen dat ik mij in de afgelopen maanden steeds meer op mijn plaats ben gaan voelen binnen het politieke spanningsveld. Het raadswerk ervaar ik als uitdagend, interessant en leuk.
Na mijn verkiezing als raadslid voor Leefbaar ben ik vooral op zoek gegaan naar een pragmatische en efficiënte werkbalans. Er komt namelijk veel op je af en tegelijkertijd wordt er van je verwacht zo snel mogelijk mee te draaien in de gemeentelijke raads-carrousel. Een verre van eenvoudig opgave!
Als nieuwbakken raadslid maak je kennis met een variatie aan gemeentelijke werkterreinen, is het wennen aan de mores op het gemeentehuis en aan het politieke spel. Kortom een spannende en intensieve periode.
Ik heb veel support van de fractieleden om mij heen. Een fijn stel mensen die zich met enthousiasme en gedrevenheid inzetten voor een mooi en leefbaar dorp. Ik maak daar graag deel van uit.
Op naar de volgende drie jaar, een uitdaging die ik met veel zin aanga!

Els van Es