Slagvaardig en Eensgezind

De gevolgen op de uitbraak van het coronavirus hebben in ons land tot ongekende maatregelen geleid.

Het dagelijkse leven komt goeddeels tot stilstand. Openbare gelegenheden als cafés, restaurants, musea, theaters, bioscopen en kapperszaken hebben hun deuren gesloten maar ook scholen, universiteiten en bibliotheken zijn niet meer toegankelijk. Sportwedstrijden en tal van andere evenementen zijn afgelast.

Een ieder wordt dringend geadviseerd tenminste 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren, zoveel mogelijk binnen te blijven en als het kan vanuit huis te werken.

Deze maatregelen hebben ook op de inwoners van Zeewolde, zowel in de huiselijke kring alsook economisch, een diepgaand effect.

Ondanks de vergaande financiële maatregelen die onze regering heeft genomen om bedrijven en personen op de been te houden, zal iedereen en in het bijzonder de zwakkeren onder ons de gevolgen van deze pandemie ondervinden.

Het bestuur en de fractie van Leefbaar Zeewolde leeft intens mee met een ieder in onze gemeente die door het virus is getroffen.

Leefbaar Zeewolde stelt zich als volgt op, 

Slagvaardig zal Leefbaar het werk ten behoeve van de gemeente en haar inwoners uitvoeren, uiteraard met inachtneming van de uitgevaardigde richtlijnen. Dat betekent ondermeer dat wij als fractie de commissie- en raadsvergaderingen digitaal zullen voortzetten.

Eensgezind met de coalitiegenoten én oppositie zal Leefbaar Zeewolde alles in het werk stellen om onze inwoners optimaal te steunen met informatie en hulp in deze onzekere tijden.

Kijk hiervoor ook op
www.zeewolde.nl , www.zeewoldevoorelkaar.nl en www.zeewoldezakelijk.nl

Houd goede moed mensen, betere tijden zullen aanbreken!