Dit najaar bestaat Leefbaar Zeewolde 25 jaar. Een mijlpaal van formaat wat wij alleen hebben kunnen bereiken dankzij úw stem bij de gemeenteraadsverkiezingen. Dank daarvoor!
Inwoners van Zeewolde kiezen voor de rust, ruimte en natuur met behoud van het dorpse karakter. Het zijn deze kernwaarden waar we op bouwen, ook als de tijd verstrijkt.
Om dit jubileum te vieren publiceren wij een mooie en informatieve Jublileumkrant. En we zijn er trots op dat 3 gerenommeerde Zeewoldenaren aan deze Jubileumkrant hebben meegewerkt.
Vanwege de coronabeperkingen is het niet mogelijk samen met de inwoners van Zeewolde dit jubileum te vieren. En dat vinden we natuurlijk erg jammer.

We hopen dat de Jubileumkrant ook uitnodigt om met ons mee te denken en mee te doen. Om een sterke vereniging te blijven heeft Leefbaar Zeewolde op een aantal terreinen behoefte aan support. Als u Zeewolde ook belangrijk vindt en u voelt ervoor om ons team te versterken, neem dan contact met ons op. Wij nodigen u vervolgens graag uit voor een eerste kennismaking.

Klik hier voor de JubileumKrant