Keuze woningbouwlocatie voor behoud bosrijke omgeving

 

De gemeenteraad van Zeewolde maakt zich op om voor de toekomst te gaan bepalen waar gebouwd kan gaan worden als de Polderwijk voltooid is. Hiervoor is de gemeenteraad in een aantal sessies de afgelopen maanden voorbereid met informatie over verschillende opties. In de afgelopen BRS commissievergadering hebben de politieke partijen in de raad gesproken welke mogelijke toekomstige bouwlocaties verder onderzocht kunnen worden. Leefbaar Zeewolde kiest ervoor om alleen zoekgebied A verder te laten onderzoeken. 

 

Lees hier het Betoog Ben Sonneveld Toekomstie woningbouwlocaties in Zeewolde

Persbericht Leefbaar Zeewolde keuze toekomstige woningbouwlokaties 21 februari 2021

Ga hier naar  Kaart toekomstige woningbouwlocaties in Zeewolde

Ga HIER naar de agenda van de afgelopen BRS commissie vergadering, 18 februari. Agendapunt 5.

 

Graag horen we uw mening. U kunt  HIER  een reactie te geven.