Leefbaar Zeewolde organiseert weer de Leefbaarheidsmonitor

Op initiatief van Leefbaar Zeewolde zal dit jaar weer de Leefbaarheidsmonitor worden uitgevoerd door Hogeschool Windesheim.

De Leefbaarheidsmonitor is een onderzoek waarbij Zeewoldenaren gevraagd wordt naar verschillende aspecten die te maken hebben met de leefbaarheid in het dorp, om zo de wensen en vraagstukken van onze inwoners inzichtelijk te maken. Net als bij de voorgaande edities zullen studenten van Windesheim het onderzoek uitvoeren als studieproject met professionele begeleiding. Door middel van een enquête welke aan huis wordt gehouden worden de meningen gepeild onder een representatieve groep inwoners van ons dorp waarna de studenten de resultaten verwerken in een uitvoerige rapportage.

U kunt deze studenten van Windesheim van maandag 10 april tot en met woensdag 12 april tussen 17.00 en 21.00 uur bij u aan de deur verwachten.

Wilt u de Leefbaarheidsmonitor editie 2013/2014 nog eens bekijken?

Publieksrapport_Leefbaarheidsmonitor_2014

Voor meer informatie:

Ben Sonneveld
Fractievoorzitter

06-16782007