Leefbaar Zeewolde vindt ontslag wethouder Winnie Prins onterecht

Leefbaar Zeewolde werd maandag 28 juni jl. overrompeld door de onaangekondigde motie van wantrouwen tegen wethouder Winnie Prins. Ondanks dat mevrouw Prins duidelijk had aangegeven dat ze op persoonlijke titel sprak werd haar in de motie verweten dat ze op social media uitspraken had gedaan die niet zouden passen bij haar ambt.

Hoewel Leefbaar Zeewolde van mening is dat haar woordkeus in het bericht anders had gekund, vond de fractie dat de oprechte excuses die mevr. Prins naar de raad maakte voldoende waren om haar wethouderschap voort te zetten. Leefbaar Zeewolde staat derhalve nog steeds volledig achter Winnie.
Wij vinden het dan ook niet terecht dat de 7 andere politieke partijen in de raad het besluit voor haar ontslag hebben genomen.
Over hoe het nu verder gaat vinden de komende weken gesprekken plaats.
Niet alleen de 1706 kiezers die hun stem aan  Winnie hebben gegeven, maar alle 2581 kiezers die op Leefbaar Zeewolde hebben gestemd willen we laten weten dat hun stem bij Leefbaar Zeewolde in veilige handen is en dat wij ons blijven inspannen voor een leefbaar Zeewolde; rust, ruimte en natuur, met behoud van het dorps karakter!

Reageren of een vraag stellen? Stuur ons een bericht:

0 + 1 = ?