NL Doet.. Bij Philahof een voorjaars terras!

Op zaterdagmiddag 16 maart was Leefbaar Zeewolde te gast bij Philahof voor de NL-Doet actie. Hulp is nodig om het terras schoon te maken en de bakken en potten van nieuwe planten te voorzien.

Met z’n vieren; Karin, Tom, Evert en Hans werden we om 12 uur welkom geheten door Lenneke. Eerst een kopje koffie met heerlijke koek en kennismaken met de bewoners van Philahof. Daarna naar buiten en aan het werk. Uit de potten werden de oude planten verwijderd en de potten schoongemaakt. Nieuw aarde toevoegen of helemaal vernieuwen en de vele leuke plantjes in de potten planten. Van de vaste bakken werden de hoge grassen vakkundig door Hans geknipt en geschoren. En in het kruidentuintje werd het onkruid weggehaald. Daarna werd het hele terras schoongemaakt en de planten en potten op hun nieuwe plekken terug gezet. 

Voor de bewoners van Philhof is het terras weer aantrekkelijk en nodigt uit om gezellig buiten te zitten.
Laat het voorjaar maar komen! 

Reageren of een vraag stellen? Stuur ons een bericht:

7 + 1 = ?