Typisch Leefbaar mei 2024

Op 14 mei wordt de nieuwe Typisch Leefbaar in het dorp Zeewolde via de bezorgdienst huis-aan-huis verspreid. De krant nodigt inwoners van Zeewolde uit voor een politieke avond op dinsdagavond 18 juni om kennis te maken met Leefbaar Zeewolde en met de lokale politiek.

De invloed van die lokale politiek heeft vaker uw aandacht dan de landelijke politiek. Het is waardevol om voor nu en de toekomst zelf regie te houden op onze woon-, werk- en ontspannings omgeving. We gaan daarover graag in gesprek met inwoners van Zeewolde. Wilt u er bij zijn, dan kunt u zich aanmelden via deze website.
In de krant geven onze wethouders Helmut Hermans en Steven Scheffer in een tweegesprek een korte beschouwing op een aantal actualiteiten. Verder worden thema’s zoals de Omgevingsvisie, woningbouw, G-gebied, Jongeren en het Defensieterrein bij de Spiekweg-Nijkerkerbrug belicht.

Leefbaar Zeewolde wenst u veel leesplezier. Voor vragen over de krant of andere vragen kunt u een email sturen naar [email protected], of het contactformulier onderaan dit bericht of u kunt contact zoeken met één van de raadsleden van Leefbaar Zeewolde.

Reageren of een vraag stellen? Stuur ons een bericht:

2 + 0 = ?